У серіалі "Корона" з'явиться українська співачка - чим закінчиться сага
У серіалі "Корона" з'явиться українська співачка - чим закінчиться сага

У серіалі "Корона" з'явиться українська співачка - чим закінчиться сага

На Netflix стали доступні останні серії "Корони"

Сьогодні на Netflix вийшла остання частина культового серіалу "Корона". Про що буде розказано в останніх серіях і хто в них з'явиться.

Джерело: Netflix 

Детальніше:

З 14 грудня на Netflix стали доступні останні шість серій "Корони". Нагадаємо, що в листопаді вийшло перших чотири, в яких розповідається про останні дні життя принцеси Діани, її загибель і похорон

Далі сюжет розвиватиметься в період з 1997 року до 2005. Зокрема, ми побачимо як молодий принц Вільям повертається до університету після втрати своєї матері. Також будуть висвітлені події весілля принца Чарльза та Камілли Паркер Боул після десятиліть любовних стосунків. У цьому відрізку також уперше представлена Кейт Міддлтон, коли вона була студенткою Сент-Ендрюського університету після того, як випадково зустріла свою майбутню свекруху під час шопінгу з Керолл у Лондоні. Принца Гаррі у фіналі шоу буде небагато. Скандалу навколо його витівки на Геловін, коли він вбрався в нацистський костюм, ледь торкнеться в сюжеті. Також творці покажуть смерть принцеси Маргарет (Леслі Менвілл).

На екрані в ролях принца Вільяма і Кейт Міддлтон з'являться Ед Маквей і Мег Белламі. Крім того, в цьому серіалі в епізодичній ролі з'явиться українська співачка Мішель Андраде.

Цитата:

"Це, безсумнівно, цікавий період для британців, королівської сім'ї, коли їхня популярність різко впала. Лейбористська партія Тоні Блера здавалася екзистенціальною загрозою, і Єлизавета втратила королеву-матір у 101 рік і свою сестру, принцесу Маргарет, лише у 71 рік", - написав один із британських критиків.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader