Тейлор Свіфт заробила в турі $1 мільярд і встановила світовий рекорд
Тейлор Свіфт заробила в турі $1 мільярд і встановила світовий рекорд

Тейлор Свіфт заробила в турі $1 мільярд і встановила світовий рекорд

Тейлор Свіфт потрапила до книги рекордів Гіннеса

Концертний тур Тейлор Свіфт Eras Tour став найкасовішим за всі часи - вона стала першою в історії світового шоу-бізнеса співачкою, яка зібрала мільярд доларів. 

Джерело: Книга рекордів Гіннеса

Докладніше:

Тейлор Свіфт потрапила до Книги рекордів Гіннеса, оскільки її тур став не просто найкасовішим. Це взагалі перші в історії світові гастролі які принесли більше одного мільярда доларів. Таку суму співачці вдалося заробити за 8 місяців впродовж яких вона дала 60 концертів. При цьому, тур ще незавершено. Він закінчиться аж через рік, у грудні 2024 року в рамках которого вона дасть всього 151 концерт.

Доречі виступ Тейлор Свіфт у цьому турі триває три з половиною години і включає у себе 44 пісні. Кожен концерт, у середньому, відвідує 72 тисячі глядачів, а середня вартість квитка 238 доларів. Тому за один виступ збирається більше, ніж 17 мільйонів доларів. Тому менеджери співачки прогнозують, що взагалі цей тур принесе більше двох мільярдів доларів.   

Попередній рекорд належав Елтону Джону з його прощальним туром який тривав з 2018 по 2023 рік та зібрав майже 940 мільйонів доларів.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader