Довоєнні гонорари: скільки коштує зірковий ведучий на корпоратив в Україні
Довоєнні гонорари: скільки коштує зірковий ведучий на корпоратив в Україні

Довоєнні гонорари: скільки коштує зірковий ведучий на корпоратив в Україні

Хто найдорожчий ведучий в Україні

Цього року повернулися мода на масові новорічні корпоративи, а разом з ними й попит на зіркових ведучих. Багато хто з них уже зайнятий не тільки на три вікенди, що залишилися до свята, але й на перший тиждень січня. Є й ті, хто має ще одну-дві вільні дати.

Vesti.ua під виглядом клієнтів продзвонили найбільші івент-агенства та з'ясували, хто зараз має попит серед провідних і яка ціна питання.

Через простої у 2022 році ціни повернулися на довоєнний рівень

Зайнятість популярних ведучих – це не найгірша новина для тих, хто ще планує замовити собі популярного шоумена на корпоратив. Значно більша проблема – це ціна. Річ у тому, що ціни на послуги VIP-ведучих залишилися на довоєнному рівні.

На питання про знижку з огляду на складні часи їхні агенти відповідають, що шоумени занадто довго сиділи без роботи, а у кожного сім'я. Тому треба надолужувати втрачене. Один із небагатьох, хто знизив свою ціну, це Юрій Горбунов. 2021 року він вів вечірки за 6 тисяч доларів. Тепер його ціна – 4,5 тисячі доларів.

Інші тримають планку, і вона досить висока. Лідерами цього року виявилися коміки із Дизель Шоу Дмитро Танкович та Євген Сморигін. За словами нашого співрозмовника, який організував корпоративи, вони "продаються" лише парою, і вартість послуги – від 15 тисяч доларів. Однак, навіть якщо у вас є така сума, це зовсім не означає, що вам вдасться їх отримати. До кінця року концертний графік Дизель Шоу розписаний настільки щільно, що складно буде знайти вільну дату, яка влаштовувала б замовника та коміків.

Конкурентами за звання найдорожчих ведучих є ще одна пара із "Дизелів" Вікторія Булітко та Олександр Бережок. Їх теж можна замовити від 15 тисяч доларів і їх також важко отримати. А от їхнього фронтмена Єгора Крутоголова замовити не вдасться – посередники не можуть пояснити чому, але він не береться за ведення вечірок.

Цікаво, що коміки Дизель Шоу оминули резидентів Вечірнього кварталу. Нагадаємо, що вже кілька років "дизелі" випереджають своїх головних конкурентів як у телевізійних рейтингах, так і переглядах на YouTube.

Один із найдорожчих провідних серед резидентів Кварталу – Юрій Ткач. Ціна його послуг – 6 тисяч доларів. Однак після того, як він провів у жовтні скандальне весілля одному з підозрюваних у справі про "п'яні вечірки", замовляти Ткача стало складніше.

Менеджери шоумена ґрунтовно перевіряють замовників, і вести вечірку він погоджується лише у добре знайомих людей. За таку ж ціну вечірку готовий провести й Ігор Ласточкін. Цей комік за останні кілька років впав у ціні майже вдвічі. Нагадаємо, що ще у 2018 році він оцінював свої послуги у 10 тисяч доларів. Тоді Ласточкіна було досить багато на екрані, а в активі була ще й перемога у "Танцях із зірками". А зараз його можна побачити у "Лізі сміху" та ще деяких проєктах, які не надто популярні. До речі, стільки ж зараз коштує і Володимир Остапчук. І це найвища ціна на сольного ведучого.

Тож головними конкурентами шоуменів із Дизель Шоу по дорожнечі є тепер Маша Єфросиніна, яка проведе вечірку за 9 тисяч євро, та Леся Нікітюк. Нікітюк готова провести корпоратив за 7,5 тисячі доларів. Причому ведуча досить сильно знизила свою ціну. 2018 року її гонорар становив 11 тисяч євро. І це попри те, що на телебаченні у неї з'явилися нові проєкти, а в соцмережах та YouTube її обробки різних хітів мають десятки мільйонів переглядів.

Замикають список найдорожчих ведучих Олександр Педан – 4,5 тисячі доларів та Дядя Жора – 4 тисячі доларів.

Проте, є ще сюрприз від організаторів вечірок. За словами одного з івенторів, свої послуги як ведучого пропонує зокрема й … Потап. Щоправда, вартість своїх послуг він називати відмовився. Але каже, що є компанії, які, попри зіпсований імідж артиста, все одно ним цікавляться.

Гуляють як останній раз

Сплеск замовлень на новорічні корпоративи, на думку експертів, пояснюється не втомою від війни, а, скоріше, якимось фаталізмом.

"За моїми спостереженнями, цього року люди знову замовляли корпоративи з тієї причини, що у багатьох з'явилися фатальні думки. А раптом все це востаннє? Торік люди вважали недоречним веселитися під час війни, але досить трохи натиснути і все швидко закінчиться. Але зараз вони розуміють, що все це надовго, і чи вийде наступного разу відсвяткувати Новий рік невідомо", – каже шоумен Андрій Джеджула.

За його словами, це вже зовсім інші вечірки, немає вже того народного гуляння. Святкування відбувається набагато скромніше, часом навіть без музикантів, але з ведучим. Змінився формат свята ще й у тому, що у багатьох він починається з хвилини мовчання та подяки тим, хто зараз на фронті. Тому що завдяки їм у нас зараз є можливість щось святкувати.

Найдорожчі ведучі новорічних корпоративів

1-2. Дмитро Танкович та Євген Сморигін – від 15 тисяч доларів

1-2. Вікторія Булітко та Олександр Бережок – від 15 тисяч дол.

3. Маша Єфросиніна – 9 тисяч євро

4. Леся Никитюк – от 7.5 тис.дол.

5. Владимир Остапчук – 6 тис.дол.

6. Юрій Ткач – 6 тис. дол.

7. Ігор Ласточкін – 6 тис. дол.

8. Юрій Горбунов – 4,5 тис.

9. Олександр Педан – 4,5 тис. дол.

10. Дядя Жора – 4 тис. дол.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader