Як схуднути до Нового року без шкоди для здоров'я: прості поради
Як схуднути до Нового року без шкоди для здоров'я: прості поради

Як схуднути до Нового року без шкоди для здоров'я: прості поради

Що потрібно робити, щоб скинути вагу до свят

Новий рік – це час, коли багато людей ставлять собі за мету схуднути. Однак, щоб домогтися успіху, важливо дотримуватися здорового і стійкого підходу до схуднення. Пропонуємо кілька дієвих порад, як схуднути до Нового року без шкоди для здоров'я.

Раціон харчування

Як схуднути до Нового року без шкоди для здоровя: прості поради - фото 1

Фізична активність

Фізична активність також є важливим компонентом програми схуднення. Через холодну погоду виходити на вулицю зовсім не хочеться, а займатися вправами вдома теж ліньки. Але враховуючи надмірне споживання калорій, притаманне нам у холодну пору року, фізична активність має вирішальне значення для схуднення. Тут правило одне: робіть хоч що-небудь!

Здоровий сон

Брак сну може завдати шкоди гормонам, що регулюють апетит, лептину і греліну. Якщо відтепер ти почнеш лягати і прокидатися в один і той самий час, а також спати по 7-9 годин, ти допоможеш збалансувати ці гормони, щоб вони не саботували твої зусилля у зниженні ваги.

Загальні поради для схуднення до Нового року

Ставте реалістичні цілі. Не намагайтеся скинути занадто багато ваги занадто швидко. Постановка реалістичних цілей допоможе вам залишатися мотивованим і не розчаруватися.

Не забувайте про мотивацію. Знайдіть щось, що мотивуватиме вас продовжувати займатися своїм здоров'ям. Це може бути сукня, в якій ви хочете зустріти Новий рік, або просто бажання почуватися краще.

Не здавайтеся. Схуднення може бути непростим, але важливо не здаватися. Навіть якщо ви не побачите результатів одразу, продовжуйте рухатися в правильному напрямку.

 

Джерело матеріала
loader