Обвал стіни у центрі Києва: загинула людина, поліція веде розслідування
Обвал стіни у центрі Києва: загинула людина, поліція веде розслідування

Обвал стіни у центрі Києва: загинула людина, поліція веде розслідування

Роботи з капітального ремонту виконували чотири працівники підрядної організації

У Печерському районі Києва через обвал стіни під час проведення ремонтних робіт загинула людина.

Джерело: Нацполіція, столична прокуратура у Telegram.

Цитата: "Під час проведення ремонтних робіт опорної стіни для утримання ґрунту стався обвал. Внаслідок цього одна людина загинула та ще троє травмовано".

Деталі: Травмованих чоловіків госпіталізовано до Олександрівської клінічної лікарні. Проводяться роботи з розбору завалу. Поліцейські наразі з'ясовують обставини події на будівництві у Печерському районі столиці.

Позиція столичної влади: У КМДА повідомили, що Печерська РДА є замовником даних ремонтних робіт на вул. Лютеранській, 7/10, де одна зі стін впала. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. Також проводяться роботи з розбирання завалів.

У КМДА зазначають, що ремонт відбувається відповідно до підряду між Управлінням житлово-комунального господарства та будівництва Печерської районної у Києві державної адміністрації та ТОВ "ЛКБУД". Проєктно-кошторисну документацію розробляло ТОВ "ІНЖИНІРИНГОВА КОМПАНІЯ "АРКОН". Роботи з капітального виконували чотири працівники підрядної організації.

Коментар обласної прокуратури: Обвал стіни у центрі Києва: прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки. За попередніми даними, обвал стався під час проведення капітального ремонту підпірної стіни на вулиці Лютеранській. Внаслідок травм один із робітників загинув на місці, ще троє госпіталізовано. Винним загрожує до 8 років ув'язнення.

Джерело матеріала
loader