Солодке свято: легкий рецепт ароматного печива
Солодке свято: легкий рецепт ароматного печива

Солодке свято: легкий рецепт ароматного печива

Важко уявити святковий період без запаху свіжоспеченого печива, що лине з кухні та наповнює будинок затишком. Це печиво можна пекти з дітьми, та не забудьте зробити фото на згадку!

Рецепт печива

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 40 штук

Приготування:

  1. Масло наріжте кубиками і залиште при кімнатній температурі на 15 хвилин. Також дістаньте з холодильника яйце та смалець.
  2. Масло, смалець та цукрову пудру збийте міксером до пишної маси (приблизно 7 хвилин).
  3. Додати яйце і збивайте ще 3 хвилини.
  4. Влийте мед, всипте корицю і перемішайте.
  5. Додайте борошно та розпушувач і знову перемішайте, поки інгредієнти не з’єднаються в однорідне тісто.
  6. Сформуйте кулю, за потреби посипте тісто борошном, загорніть у фольгу та поставте в холодильник приблизно на 60 хвилин.
  7. Розділіть тісто на 3 частини.
  8. Поки працюєте з першою частиною тіста, решту тримайте в холодильнику.
  9. Розігрійте духовку до 180 градусів С.
  10. Тісто, посипане борошном, розкачати приблизно до 3 міліметрів товщини.
  11. Формочками виріжте печиво та викладіть його на велике деко, застелене папером для випікання.
  12. Випікайте приблизно 10 хвилин або до золотистої скоринки.
Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader