Просто додайте сухофруктів: всі спитають рецепт цього неймовірного м’ясного рулету
Просто додайте сухофруктів: всі спитають рецепт цього неймовірного м’ясного рулету

Просто додайте сухофруктів: всі спитають рецепт цього неймовірного м’ясного рулету

Розкішний рецепт до святкового столу

Ми розповідали, як смачно приготувати холодець до святкового столу. Тепер ділимось рецептом розкішного м’ясного рулету з сухофруктами.

Такий рулет з індички з сухофруктами та горіхами пекан готується зовсім нескладно, а виходить фантастично смачним і красивим. Рецептом поділилась блогерка alina_prokuda.

Інгредієнти:

  • 1 велика грудка індички, метелик
  • сіль і перець до смаку
  • приправа з часником на дровах
  • 1 пачка бекону (12 смужок)
  • 1 чашка білого вина
  • апельсини або помело
  • 1/2 склянки кураги, подрібненої
  • 1/2 склянки чорносливу, подрібненого
  • 1/2 склянки пекан, нарізаних
  • 1 велика цибуля-шалот, дрібно нарізана
  • 3 зубчики часнику, подрібнити
  • 1 ч. Л. свіжого чебрецю, подрібненого
  • 1 ч. Л. свіжого розмарину, подрібненого
  • сіль і перець до смаку
  • 2 ст.л оливкової олії + 1 ст.л вершкового масла

Спосіб приготування:

  1. На сковороді розігрійте 2 столові ложки оливкової олії. Пасеруйте дрібно нарізані цибулю і часник до прозорості.
  2. Додайте курагу, чорнослив, пекан, чебрець і розмарин. Готуємо все разом кілька хвилин до розм'якшення плодів.
  3. Приправте сіллю та перцем, потім відставте остигати. Паралельно розігрійте духовку до 390 °F.
  4. Покладіть грудку індички на чисту поверхню. Приправте обидві сторони сіллю, перцем і спеціями. Ножем розріжте її у пласт, трохи відбийте.
  5. Охолоджену начинку рівномірно розподіліть по індичці. Згорніть індичку, щільно загорніть у бекон і зав’яжіть кухонною ниткою, щоб закріпити.
  6. У форму для випікання додайте 2 кільця помело або апельсинів, 1 чашку білого вина та викладіть рулет. Накриваємо кришкою та ставимо у попередньо розігріту духовку.
  7. Випікайте приблизно 45-60 хвилин. Зніміть кришку за 5-7 хвилин до кінця часу, щоб бекон став хрустким і рум’яним.

Після того, як вийняли рулет з духовки, даємо йому відпочити 10 хвилин — і можна нарізати. До такої розкоші відмінно підійде салат з мандаринами.

Теги за темою
Новий рік Різдво
Джерело матеріала
loader
loader