/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fc269fee1a4251943070ba851b56606cd.jpg)
Від "Королівського салату" на новорічному столі буде у захваті навіть сам Дракон
Нарізаємо, розмішуємо та подаємо
Незабаром Новий рік та кожен кулінар уже у пошуках незвичайних страв, щоб здивувати своїх близьких та друзів. І якщо ви вже готували пікантну намазку із оселедця, пропонуємо поекспериментувати.
Сьогодні разом із Shuba приготуємо воістину "Королівський салат". Готується він із бюджетних продуктів лише у три простих кроки! Все, що вам потрібно зробити – нарізати доступні інгредієнти та перемішати!
Вибирайте для салату маленькі за розміром мариновані печериці та експериментуйте зі спеціями. Ви можете додати трохи сушеного часнику, паприку, гострий червоний перець – ваш салат від цього лише виграє.
Як приготувати "Королівський салат"
Інгредієнти на 2 порції:
- мариновані гриби — 400 г;
- крабові палички — 200 г;
- твердий сир — 300 г;
- огірок — 1 шт.;
- консервована кукурудза — 100 г;
- майонез 67%, сіль, чорний перець — на смак.
Спосіб приготування:
- Гриби розріжте на 4 частини, крабові палички – кружальцями, огірок та твердий сир – невеликими кубиками. З консервованої кукурудзи злийте рідину.
- Усі підготовлені інгредієнти змішайте у глибокій мисці, поперчіть, посоліть. Приправте салат майонезом або сметаною, ретельно перемішайте. За бажанням додайте свіжу дрібно нарізану зелень і подавайте на стіл.
Раніше ми розповідали, які страви мають стояти на новорічному столі. З ними Дракон буде до вас прихильний.

