Від "Королівського салату" на новорічному столі буде у захваті навіть сам Дракон
Від "Королівського салату" на новорічному столі буде у захваті навіть сам Дракон

Від "Королівського салату" на новорічному столі буде у захваті навіть сам Дракон

Нарізаємо, розмішуємо та подаємо

Незабаром Новий рік та кожен кулінар уже у пошуках незвичайних страв, щоб здивувати своїх близьких та друзів. І якщо ви вже готували пікантну намазку із оселедця, пропонуємо поекспериментувати.

Сьогодні разом із Shuba приготуємо воістину "Королівський салат". Готується він із бюджетних продуктів лише у три простих кроки! Все, що вам потрібно зробити – нарізати доступні інгредієнти та перемішати!

Вибирайте для салату маленькі за розміром мариновані печериці та експериментуйте зі спеціями. Ви можете додати трохи сушеного часнику, паприку, гострий червоний перець – ваш салат від цього лише виграє.

Як приготувати "Королівський салат"

Інгредієнти на 2 порції:

  • мариновані гриби — 400 г;
  • крабові палички — 200 г;
  • твердий сир — 300 г;
  • огірок — 1 шт.;
  • консервована кукурудза — 100 г;
  • майонез 67%, сіль, чорний перець — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Гриби розріжте на 4 частини, крабові палички – кружальцями, огірок та твердий сир – невеликими кубиками. З консервованої кукурудзи злийте рідину.
  2. Усі підготовлені інгредієнти змішайте у глибокій мисці, поперчіть, посоліть. Приправте салат майонезом або сметаною, ретельно перемішайте. За бажанням додайте свіжу дрібно нарізану зелень і подавайте на стіл.

Раніше ми розповідали, які страви мають стояти на новорічному столі. З ними Дракон буде до вас прихильний.

Теги за темою
Новий рік Різдво
Джерело матеріала
loader