"Кривбас" зіграв унічию із "Зорею" і повернувся в лідери Прем'єр-ліги
"Кривбас" зіграв унічию із "Зорею" і повернувся в лідери Прем'єр-ліги

"Кривбас" зіграв унічию із "Зорею" і повернувся в лідери Прем'єр-ліги

Матч у Кривому Розі завершився з рахунком 2:2

У Кривому Розі завершився матч 17-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги, в якому "Кривбас" на своєму полі приймав луганську "Зорю".

Джерело: УПЛ

Подробиці: Гра завершилася з рахунком 2:2. На два голи господарів поля в першому таймі, суперники відповіли голом перед самою перервою і точним ударом у другому таймі.

Нічия не дозволила "Кривбасу" вийти в одноосібні лідери, але команда вийшла на перше місце в таблиці, обігнавши "Дніпро-1" за додатковими показниками.

Детальніше: Уже на 11 хвилині господарі забили перший гол. Після передачі з центру поля Задерака вийшов майже віч-на-віч із голкіпером і завдав удару - Сапутін у падінні дотягнувся до м'яча та здійснив сейв, але Кожушко зіграв на добиванні та відправив м'яч у порожні ворота - 1:0.

За п'ять хвилин до завершення першої половини зустрічі господарі подвоїли перевагу. Понєдєльнік із близької відстані пробив під поперечину. - 2:0 .

Майже одразу луганчани відповіли своїм результативним ударом. Герреро пробив приблизно з 20 метрів - м'яч влетів у верхній кут воріт.

А на 78-й хвилині м'яч пішов на кутовий, після передачі з якого Батагов зрівняв рахунок. Захисник "Зорі" підставив ногу і вразив ворота з близької відстані - 2:2.

Таким чином, у "Кривбасу" і "Дніпро-1" по 34 очки, "Полісся" - 32 (у всіх по 17 ігор), "Шахтаря" - 31 (15), "Динамо" - 25 (13). "Шахтар" і "Динамо" є "тіньовими" лідерами - за втраченими очками.

При цьому, "Шахтар" напередодні виграв у "Вереса" (2:0), а матч "Динамо" - "Оболонь" відбудеться в понеділок, 11 грудня і буде завершальним у цьому календарному році. Сезон УПЛ відновиться наприкінці лютого.

Читайте також інші новини спорту:

Джерело матеріала
loader
loader