Ви забудете про олів’є та "Шубу"
Не за горами Новий рік і кожен кулінар переймається пошуками незвичайних страв для святкового столу. І якщо ви вже готували "Королівську" шубу, то сьогодні скуштуємо ще один незвичайний салат.
Хто б міг подумати, що фантастичну новорічну страву можна приготувати з печінки. У поєднанні із солоними огірками та корейською морквою цей продукт розкриється по-новому. Спробуйте салат за рецептом "Главреда" — і забудьте про звичайне олів’є.
Як приготувати новорічний салат з печінкою
Інгредієнти:
- куряча печінка — 300 г;
- цибуля — 1 шт.;
- морква по-корейськи — 100 г;
- мариновані огірки — 2 шт.;
- майонез — 1-2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Цибулину чистимо, нарізаємо зручним способом та обсмажуємо до золотистого стану. За бажання додаємо трохи цукру для карамелізації цибулі.
- Курячу печінку миємо і відварюємо у підсоленій воді протягом 7-9 хвилин. Даємо їй охолонути та нарізаємо смужками.
- Огірки нарізаємо соломкою та видаляємо зайву рідину.
- З моркви по-корейськи також зливаємо зайву рідину, трохи подрібнюємо.
- У салатнику змішуємо курячу печінку, моркву по-корейськи, солоний огірок, цибулю. Солимо, додаємо майонез, перемішуємо, викладаємо на блюдо і подаємо до столу.
Рекомендуємо до новорічного столу також приготувати салат "Куриця в ананасах". Гості дістануть ручки і записуватимуть рецепт.