Від цього салату на Новий рік не залишиться ні шматочка: рецепт для тих, хто любить побалувати себе
Від цього салату на Новий рік не залишиться ні шматочка: рецепт для тих, хто любить побалувати себе

Від цього салату на Новий рік не залишиться ні шматочка: рецепт для тих, хто любить побалувати себе

Ви забудете про олів’є та "Шубу"

Не за горами Новий рік і кожен кулінар переймається пошуками незвичайних страв для святкового столу. І якщо ви вже готували "Королівську" шубу, то сьогодні скуштуємо ще один незвичайний салат.

Хто б міг подумати, що фантастичну новорічну страву можна приготувати з печінки. У поєднанні із солоними огірками та корейською морквою цей продукт розкриється по-новому. Спробуйте салат за рецептом "Главреда" — і забудьте про звичайне олів’є.

Як приготувати новорічний салат з печінкою

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 300 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • морква по-корейськи — 100 г;
  • мариновані огірки — 2 шт.;
  • майонез — 1-2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Цибулину чистимо, нарізаємо зручним способом та обсмажуємо до золотистого стану. За бажання додаємо трохи цукру для карамелізації цибулі.
  2. Курячу печінку миємо і відварюємо у підсоленій воді протягом 7-9 хвилин. Даємо їй охолонути та нарізаємо смужками.
  3. Огірки нарізаємо соломкою та видаляємо зайву рідину.
  4. З моркви по-корейськи також зливаємо зайву рідину, трохи подрібнюємо.
  5. У салатнику змішуємо курячу печінку, моркву по-корейськи, солоний огірок, цибулю. Солимо, додаємо майонез, перемішуємо, викладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Рекомендуємо до новорічного столу також приготувати салат "Куриця в ананасах". Гості дістануть ручки і записуватимуть рецепт.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader