iPhone SE четвертого покоління отримає акумулятор, як в iPhone 14
iPhone SE четвертого покоління отримає акумулятор, як в iPhone 14

iPhone SE четвертого покоління отримає акумулятор, як в iPhone 14

Ресурс MacRumors поділився новими даними про майбутній смартфон iPhone SE четвертого покоління, який знаходиться у найближчому майбутньому. Нещодавно зі свіжими даними, iPhone SE4, що має ідентифікатор D59, буде оснащений таким же акумулятором, як і iPhone 14.

Це підтверджує внутрішню проектну документацію, в якій було зазначено, що також засвітилася частина вибраних прототипів iPhone SE наступного покоління, оснащених літійними батареями з позначенням A2863 та ємністю 3279 мА·рік. До речі, в iPhone SE третього покоління кількість акумуляторів ставала ближчою до 2018 року.

Таким чином, Apple розробила нові акумулятори для iPhone 16 Pro з покращеними тепловими режимами, на смартфонах iPhone SE четвертого покоління використовуватимуться акумулятори для економії енергії. У зв’язку з цим розробка нових компонентів для нового iPhone SE пов’язана з додатковими рекомендаціями щодо детального опису та розробки, а також можливих акумуляторів, які допоможуть заощадити більше грошей, ніж інші моделі компаній Apple. Цей підхід Apple видобував і був раніше на iPhone SE. Наприклад, на iPhone SE використовувався інший акумулятор, який використовується на iPhone 8.

Разом з тим-ресурсом MacRumors важливий, що йдеться про попередню інформацію, і що в прототипах наступного iPhone SE встановлена батарея A2863, плани Apple у будь-який момент можна дізнатися, тим більше, що до виходу пристрою доїхати далеко.

Крім того, на смартфоні iPhone SE четвертого покоління, що знаходиться у більш сучасному дизайні, використовується новий дизайн на базі iPhone 14, а також порт USB-C та кнопка Action Button.

Джерело матеріала
loader