Дуже смачний, простий, яскравий та апетитний салат на свято
Новий рік не за горами і традиційно на святковий стіл хочеться приготувати для близьких щось смачненьке та незвичайне. І якщо рецепт "Шуби" та "Олів’є" знають усі, то сьогодні ми пропонуємо скуштувати нестандартний салат із куркою та болгарським перцем.
Страва виходить, легкою, пікантною і миттю зникає зі столу. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Готуємо вдома просто".
Як приготувати салат з куркою та болгарським перцем
Інгредієнти:
- куряча грудка – 1 шт.;
- солодкий болгарський перець – 2 шт.;
- цибулина – 1 шт.
- червоний гіркий перець — 0,5 ч. л.;
- чорний мелений перець — 1/3 ч. л.;
- приправа для корейської моркви – 1 ст. л.;
- томатна паста – 1 ст. л.;
- олія, оцет, сіль
Спосіб приготування
- Грудку відварити, остудити, м’ясо нарізати соломкою.
- Перець та цибулю порізати соломкою, додати до грудки.
- У сотейник налити пів склянки олії та 2 ст. ложки оцту.
- Поставити на вогонь, прогріти, додати| сіль і приправи постійно помішуючи.
- Коли суміш закипить, додати томатну пасту і трохи прогріти.
- Салат залити гарячою заправкою і добре перемішати, залишити на пів години, щоб він промаринувався.
А якщо ви вже почали складати меню на Новий рік, рекомендуємо звернути увагу на рецепт запеченого м’яса у духовці "Гармошка". Це дуже смачна страва, яку можна сміливо подавати на святковий стіл.