Без цього салату Новий рік неможливий: класичний рецепт улюбленого олів’є
Без цього салату Новий рік неможливий: класичний рецепт улюбленого олів’є

Без цього салату Новий рік неможливий: класичний рецепт улюбленого олів’є

Класика, яка завжди актуальна

Перед Новим роком улюбленого олів’є багато не буває. Існує багато способів приготувати улюблений салат, і ми про них розповідали. Всі рецепти різні, нетрадиційні та унікальні.

Однак разом з Foodoboz згадаємо класичний рецепт олів’є без особливих інгредієнтів і незвичайних заправок. Саме він прикрасою всіх святкових столів упродовж тривалого часу.

Як приготувати класичний олів’є

Інгредієнти:

  • картопля — 5-6 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • варена або копчена ковбаса — 300-400 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • солоні огірки — 3 шт.;
  • консервований зелений горошок — 300-400 г;
  • сіль, перець чорний мелений, майонез — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю та моркву відварюємо, даємо охолонути і ретельно очищаємо овочі від шкірки. Також відварюємо яйця та очищаємо від шкаралупи. Усі нарізаємо кубиками.
  2. Солоні огірки, ковбасу також нарізаємо ідентичними кубиками.
  3. Усі підготовлені інгредієнти змішуємо у глибокій тарілці, додаємо консервований горошок.
  4. Салат солимо, перчимо до смаку, додаємо майонез. Все ретельно перемішуємо та подаємо до столу.

Рекомендуємо також приготувати до новорічного столу салат "Куриця в ананасах" за рецептом "Телеграфа". Ви урізноманітнюєте своє меню.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader