111 млн переглядів: TikTok показав найпопулярніші відео 2023 року
111 млн переглядів: TikTok показав найпопулярніші відео 2023 року

111 млн переглядів: TikTok показав найпопулярніші відео 2023 року

Грудень – місяць для підбиття підсумків. Так і сервіс для створення й перегляду коротких відео TikTok показав найпопулярніші ролики 2023 року. На першій сходинці опинилося відео, яке зібрало більше 111 мільйонів переглядів і понад 13 мільйонів лайків. 

Про це повідомили на сайті сервісу. Автором найвіруснішого відео у світі цього року став вівчар із Шотландії на імʼя Шон. В нього більше 4 млн слідкувачів у TikTok, яким він демонструє свою роботу на тлі мальовничих пейзажів, а також своїх собак Кейт, Стормі, Ехо та Монті.

На вірусному відео, яке зібрало 12,3 млн лайків, собака-пастух породи бордер-колі на імʼя Кейт самостійно заганяє стадо овець з пасовища додому. Інтернет-користувачі були в захваті від злагодженої та чіткої роботи тваринки, тож нагородили її такою величезною кількістю вподобайок та захопливих коментарів. 

На другому місці опинилося відео від користувача з ніком @kirbyquimado. Ролик, де він готує незвичну закуску з хлібом і сосисками зібрав навіть ще більше переглядів – 142 мільйони. Утім, лайків у креативного кулінара виявилося менше – 7,5 млн. 

Капібари заполонили TikTok у 2023 році. Тисячі відео з цими кумедними тваринками стали вірусними, але най-най виявився ролик від сінгапурського актора та музикант Джаза Фуа. У нього понад 30 млн переглядів і 3,3 млн лайків. 

Раніе OBOZ.UA писав, що Європейський Союз оштрафував відеосервіс TikTok. Сума штрафу становила 345 мільйонів євро. Що стало причиною – читайте в матеріалі. 

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader