Гості попросять ручки, коли з’їдять цей салат: вони записуватимуть рецепт
Гості попросять ручки, коли з’їдять цей салат: вони записуватимуть рецепт

Гості попросять ручки, коли з’їдять цей салат: вони записуватимуть рецепт

Ніжний, вишуканий смак та шикарна подача

Найрізноманітніші салати ми готуємо досить часто. Ця чудова страва і до святкового столу, і до сімейного обіду.

Давайте разом із "Важно знать" приготуємо ніжний салат "Полтавський" з вишуканим смаком. Він ідеально підійде і до свята, і до сімейних посиденьок. Будьте готові — гості з’їдять салат за дві секунди та обов’язково запитають рецепт.

Як приготувати салат "Полтавський"

Інгредієнти:

  • 1 банку консервованих сардин чи сайри;
  • 4 курячі яйця;
  • 1 цибулина;
  • 1 варена морква;
  • 2 плавлені сирки;
  • 30 г волоських горіхів;
  • 3 ст. л. майонезу;
  • сіль, перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. З консервів злийте рідину. Рибу розімніть вилкою і викладіть її першим шаром салату. Поверх зробіть легку майонезну сітку.
  2. Другим шаром викладіть дрібно нарізану цибулю. Поверх нього теж зробіть майонезну сітку.
  3. Яйця відваріть, остудіть і натріть на тертці. Це буде третій шар салату. Після обов’язкової майонезної сітки наступним шаром йде натерта на дрібній тертці відварена морква з майонезною сіткою.
  4. Верхній шар салату зробіть із попередньо підморожених та натертих на тертці плавлених сирків. Поверх них нанесіть трохи майонезу. Верхівку салату посипте подрібненими волоськими горіхами та готову страву подавайте до столу.

Рекомендуємо приготувати також буряковий салат за рецептом "Телеграфа". Хто б міг подумати, що це надзвичайно смачно.

Теги за темою
Новий рік Різдво
Джерело матеріала
loader
loader