У Telegram тепер можна розшифровувати голосові повідомлення, але є нюанс
У Telegram тепер можна розшифровувати голосові повідомлення, але є нюанс

У Telegram тепер можна розшифровувати голосові повідомлення, але є нюанс

Популярний месенджер Telegram отримав велике оновлення. Тепер користувачі зможуть розшифровувати голосові повідомлення, але в дуже обмеженій кількості.

Що відомо про оновлення Telegram

Так, нові функції стали доступними користувачам наприкінці листопада – на тлі цього навіть стався збій у роботі сервісу.

За заявою в блозі Telegram, серед головних новинок – поява рекомендації каналів. Він з’являється, коли користувач приєднається до пабліка – буде показано перелік схожих за інтересами спільнот із пропозицією підписатися.

Зараз дивляться

Також користувачі без підписки зможуть текстово розшифровувати голосові повідомлення – двічі на тиждень. Схоже, це зроблено для проби послуги з подальшою підпискою. Крім текстового формату, повідомлення також можна перекласти іншою мовою. Представники сервісу зазначили, що послуга з’явиться поступово в різних країнах

Тимчасові історії тепер можна доповнювати текстом або відео – тепер функція схожа на аналогічну в Instagram.

Також Premium-користувачі зможуть кастомізувати колір для зовнішнього вигляду профілю. Безкоштовні користувачі зможуть вибирати різні шпалери під різні чати.

Крім поліпшення сервісів для спілкування, за допомогою інтернету . Спробу атаки розкрили фахівці урядової команди Cert-Ua – зловмисники надсилали листи нібито від суду Одеської області. Темою листа була повістка до суду. Експерти закликають не відкривати такі листи і не завантажувати вкладені файли на свій пристрій.

Джерело матеріала
loader