Без цієї закуски по-єврейськи не обійдеться жоден святковий стіл
Без цієї закуски по-єврейськи не обійдеться жоден святковий стіл

Без цієї закуски по-єврейськи не обійдеться жоден святковий стіл

Сподобається навіть найвибагливішому гостю

Не за горами улюблені свята – Різдво та Новий рік. Всі кулінари стурбовані пошуками нових цікавих закусок, щоб здивувати близьких і навіть найвибагливіших гостей.

Разом із "Важно знать" розповімо, як приготувати незвичайну закуску по-єврейськи. Закуска вишукано виглядає на святковому столі, але готувати її зовсім не складно, та й інгредієнти ви знайдете в холодильнику чи найближчому магазині. Спробуємо приготувати?

Як приготувати святкову закуску по-єврейськи

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 270 г плавленого сиру;
  • 1 ст. л. з гіркою майонезу;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 ч. л. білого хрону;
  • 1,5 ст. л. обсмажених волоських горіхів.

Спосіб приготування:

  1. Плавлений сир відправте ненадовго в морозилку, потім натріть на дрібній тертці.
  2. Яйця відваріть круто, дайте охолонути. Після цього очистьте і також натріть на дрібній тертці.
  3. Часник пропустіть через прес. Подрібніть смажені горіхи на крихту.
  4. Змішайте часник разом із хріном та майонезом. Посоліть масу на свій смак, перемішайте і розділіть на рівні частини. З кожної сформуй кульку та обваляйте у подрібнених волоських горіхах.

Рекомендуємо також приготувати незвичайну закуску з оселедця та лаваша за рецептом "Телеграфа". Ви дуже здивуєтеся результату!

Теги за темою
Новий рік Різдво
Джерело матеріала
loader