Сучасні технології автоматизації ресторану
Сучасні технології автоматизації ресторану

Сучасні технології автоматизації ресторану

Як обрати POS-систему для ресторану

Вибір POS-системи для закладу це завжди складне і відповідальне рішення. Адже для того, щоб обрати зручну програму для автоматизації закладу потрібно врахувати багато нюансів та перевірити можливості різних систем. Для вашої зручності обрали декілька головних моментів, на які слід звернути увагу:

 

  1. Функціональні можливості. Виділіть для себе ключові елементи, які має містити програма автоматизації. Це може буде можливість обробки замовлень, резервування столиків або робота з онлайн-замовленнями.
  2. Простота використання. Програма має бути простою та інтуїтивно зрозумілою, адже ви не маєте витрачати багато часу на навчання для нових працівників.
  3. Регулярні оновлення. Світ ресторанного бізнесу не стоїть на місці, тому програма автоматизації має слідкувати за інноваціями та надавати користувачам оновлення, які допомагатимуть в роботі.
  4. Технічна підтримка. Про гарну роботу програми може свідчити і її якісна технічна підтримка. Адже в критичні моменти для закладу у вас має бути можливість швидко звернутись до підтримки та отримати допомогу у розв'язанні свого питання.
  5. Вартість та витрати на обслуговування. Порівняйте конкурентів на ринку та оберіть програму, яка буде відповідати рівнянню: ціна = якість.

Перед тим, як приймати рішення про використання програми, краще протестувати її в роботі саме у вашому закладі. Тому наявність безплатних тестових днів в такому разі буде перевагою.

Основні функції програми для обліку

Звісно, є основні функції, які має містити в собі програма обліку. Серед них:

Сучасні технології в програмах обліку

Технології не стоять на місці, тому програми обліку також повинні оновлюватись та надавати користувачам доступ до ширшого функціонала. Інтеграція нових технологій у програму автоматизації полегшує управління закладом та створює позитивний клієнтський досвід.

QR-меню

QR-меню — це технологія, яка дозволяє ресторанам надавати меню в цифровому форматі за допомогою QR-кодів. Гості зможуть не чекати на офіціантів, а перевірити меню з допомогою власного смартфона. Таке меню ви зможете оновлювати в режимі реального часу та не витрачати кошти на друк паперового меню.

Інтеграція з ПРРО

Сучасна POS-система має надавати можливість передавати дані в податкову та при цьому не витрачати зайві кошти на фізичний фіскальний реєстратор. Хмарну програму для фіскалізації продажів легко налаштувати і вона не потребує додаткових витрат на обслуговування.

Автоматизація доставлень

Майже кожен заклад зараз працює на доставлення. І це не дивно, адже попит на замовлення з доставкою не спадає. Для програми автоматизації буде перевагою, якщо вона інтегрується з сервісами доставки або має власний модуль для такої роботи.

Переваги програми Poster

Сервіс для ресторанного бізнесу від Poster — програма, яка містить в собі всі потрібні функції для роботи вашого закладу. Це єдина екосистема, яка складається з  фінансового і складського обліку, статистики продажів та маркетингових інструментів. Програма має власну інтеграцію з ПРРО та багатьма іншими сервісами. А також дозволить створити власний сайт з автоматичним заповненням меню всього за 5 хвилин.

Ви зможете протестувати Poster впродовж 15 днів абсолютно безплатно, а цілодобова технічна підтримка допоможе з навчанням та відповість на всі запитання. 

Джерело матеріала
loader