Після обстрілу у Києві без світла 77 житлових будинків та 120 установ
Після обстрілу у Києві без світла 77 житлових будинків та 120 установ

Після обстрілу у Києві без світла 77 житлових будинків та 120 установ

️️Після російського обстрілу ударними дронами-камікадзе у Києві залишалися без світла 77 житлових будинків та 120 установ. триває з'ясування причин.

Під час атаки відключались повітряні лінії

Зранку 25 листопада під час масштабного обстрілу у столиці було знеструмлено повітряну лінію. Внаслідок цього без світла залишилися житлові будинки та установи у центральній частині міста.

Причини з’ясовуються. Тривають роботи з відновлення.

Також під час обстрілу на Київщині відключалися повітряні лінії 330 кіловатів.

Попередня причина – пошкодження внаслідок обстрілу,
– мовиться в повідомленні.

Для з'ясування причин триває обстеження.

Росія зранку 25 листопада атакувала Київ

  • Про перші вибухи повідомили вже близько 5 ранку. Насправді перед цим також була інформація про ракету, яка рухалась у напрямку до столиці, однак вона припинила своє існування та не досягла цілі, тож ворог запустив по Україні "Шахеди". У Повітряних силах повідомили, що ця атака дрона наймасштабніша за кількістю випущених БпЛА.
  • Відомо про руйнування у трьох районах Києва. Зокрема. у Голосіївському, Дніпровському та Солом'янському. У останньому також є й постраждалі внаслідок падіння уламків збитих дронів. Серед них 11-річна дівчинка.
  • Варто зазначити, що уламки впали на багатоповерхівки. У Дніпровському районі відомо про руйнування другого поверху п'ятиповерхівки. Рятувальники проводили роботи із деблокування двох жінок, які опинились під завалами.
Теги за темою
Київська область
Джерело матеріала
loader
loader