Жив із тілами жертв: у Польщі шеф-кухар з України вбив дружину з доньками
Жив із тілами жертв: у Польщі шеф-кухар з України вбив дружину з доньками

Жив із тілами жертв: у Польщі шеф-кухар з України вбив дружину з доньками

Чоловіка заарештували, йому загрожує довічне ув'язнення

У Польщі 42-річний українець розправився зі своєю дружиною та малолітніми дочками. Вбивця чотири дні прожив у будинку з тілами жертв, а потім здався поліції.

Джерело: польське видання Fakt.

Подробиці: У 2018 році Сергій приїхав до Польщі та влаштувався на роботу до елітного ресторану. За рік до нього приїхала його дружина Юлія. У подружжя народилося дві дочки. Юлія мала ще сина від попереднього одруження. Сім'я жила у двоповерховому будинку неподалік Познані. Але потім чоловік втратив роботу, почав вживати алкоголь, брав кредити на азартні ігри та опинився у фінансових труднощах. У сім'ї були постійні сварки.

Ще деталі: Того фатального дня Сергій напився і вкотре посварився з Юлією. Вночі він зайшов до кімнати дружини та задушив її. Коли прокинулася одна із дочок, він вирішив убити. Те саме зробив і з другого. Дивом вижив 11-річний син, який тієї ночі спав в іншій кімнаті та нічого не чув. Сергій прожив чотири дні у будинку з тілами рідних. Потім із сином він пішов у торговий центр, де підійшов до охоронця та повідомив, що вбив своїх близьких. Після цього викликали поліцію, яка його затримала. Чоловіка заарештували, йому загрожує довічне ув'язнення.

Жив із тілами жертв: у Польщі шеф-кухар з України вбив дружину з доньками - фото 1

Жив із тілами жертв: у Польщі шеф-кухар з України вбив дружину з доньками - фото 2
Джерело матеріала
loader
loader