Поліція знайшла злочинців, які вирвали з рук киянина сумку з 2 мільйонами гривень
Поліція знайшла злочинців, які вирвали з рук киянина сумку з 2 мільйонами гривень

Поліція знайшла злочинців, які вирвали з рук киянина сумку з 2 мільйонами гривень

У Києві двоє невідомих напали на чоловіка біля його будинку в Подільському районі міста та відібрали у нього сумку із понад двома мільйонами гривень. Подія сталась на початку листопада, але наразі правоохоронці розшукали та затримали виконавців, повідомляє пресслужба поліції Києва.

- У той день підприємець вийшов з будинку та йшов до машини. На нього напали двоє невідомих, силою заштовхали його у під’їзд, нанесли удари, розпили в обличчя сльозогінний газ, після чого одягнувши на нього кайданки, пристебнули до поручня сходової клітки та забрали сумку з грошима. Негайно усі наряди поліції були орієнтовані на розшук та затримання фігурантів. Аби «замести» сліди, пересуваючись містом, спільники декілька разів пересідали у різний громадський та приватний транспорт, - розповіли в поліції.

Злочинці викрали сумку з 2 мільйонами гривень. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Під час розслідування правоохоронці з'ясували, що організаторкою нападу виявилася дружина одного із виконавців, яка планувала та координувала дії групи. Наразі фігурантам справи пред'явлено звинувачення за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України - розбій, спрямований на заволодіння майном у особливо великих розмірах, вчинений організованою групою в умовах воєнного стану. Їм загрожує до 15 років в'язниці.

Поліція продовжує розслідування для встановлення можливих співучасників цього злочину та їхню причетність до інших правопорушень.

Теги за темою
поліція
Джерело матеріала
loader
loader