Швидкість матиме вирішальне значення: Холіфілд дав пораду Усику на бій з Ф’юрі
Швидкість матиме вирішальне значення: Холіфілд дав пораду Усику на бій з Ф’юрі

Швидкість матиме вирішальне значення: Холіфілд дав пораду Усику на бій з Ф’юрі

Легенда боксу та ексчемпіон світу у двох вагових категоріях Евандер Холіфілд вважає, що в українця Олександра Усика є хороші шанси, аби стати абсолютним чемпіоном світу з боку у надважкій вазі.

Свого часу Усик, як і Холіфілд став абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та перейшов у надважку вагову категорію. Американець володів також трьома (тоді абсолют) чемпіонськими поясами гевівейту.

За словами легендарного боксера, переможцем бою Усик – Ф’юрі стане той, хто витримає тиск з боку суперника. Британець переважає габаритами, тоді як Усик – швидкістю.

Зараз дивляться

— Це має бути великий бій, і швидкість рук матиме вирішальне значення. Хто зможе завдати більше ударів. Усик має багато переваг, і він лівша, – сказав Холіфілд в інтерв’ю WBC.

Він зазначив, що Ф’юрі вже багато разів досягав успіху, і саме завдяки стилям вирішуються бої. Але, коли боксер, який б’ється з габаритним суперником, швидший і може завдавати сильних ударів, то може перемогти.

— Але якщо він пропустить удар, це може бути кінець. Життя полягає в тому, щоб не здаватися. Я щиро вірю, що Усик має саме такий менталітет.

Що відомо про бій Усик – Ф’юрі

Про за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі стало відомо наприкінці вересня. Очікувалося, що поєдинок відбудеться 23 грудня 2023 року, але через розсічення, якого британець зазнав у бою з Френсісом Нганну, . Зазначалося, що Ф’юрі не встигне відновитися до бою у грудні.

На кону бою Усик – Ф’юрі стоятимуть пояси WBA, WBO, WBC та IBF, а також другорядні титули IBO та The Ring, що належать Усику.

Якщо хтось із боксерів активує опцію реваншу, то пояс IBF, ймовірно, не розігруватимуть, адже його володар після першого бою зобов’язаний буде провести бій з претендентом Філіпом Хрговичем із Хорватії.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

14 листопада ЗМІ повідомили, що 2024 року у Ріяді.

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader