На Львівщині 17-річний водій скоїв смертельну ДТП
На Львівщині 17-річний водій скоїв смертельну ДТП

На Львівщині 17-річний водій скоїв смертельну ДТП

У суботу, 4 листопада, в Дрогобичі Львівської області сталася смертельна ДТП. За кермом автівки перебував неповнолітній водій. 

Подробиці аварії розкрила прес-служба 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України. Зазначається, що повідомлення про ДТП по вул. Трускавецькій надійшло до рятувальників о 11:16. На місце події виїхало чергове аварійно-рятувальне відділення.

"Прибувши на місце події, надзвичайникам стало відомо про те, що водій автомобіля Opel Vectra не впорався з керуванням, допустив виїзд за межі проїжджої частини дороги, внаслідок чого зіткнувся з деревом. За допомогою гідравлічних інструментів деблоковано водія 2006 року народження та передано працівникам екстреної медичної допомоги", – йдеться у повідомленні. 

На жаль, пасажир 2006 року народження загинув на місці аварії. Усі обставини аварії встановлюють працівники поліції.

ДТП в Україні

4 листопада на Миколаївщині сталася смертельна аварія. Автомобілі Toyota Land Cruiser та Ford C-MAX зіткнулися лоб у лоб в районі с. Суворівка. Водії обох автівок загинули. Також відомо про постраждалу пасажирку автомобіля Toyota, 1975 р.н. – її доправили до лікарні. 

3 листопада у Житомирській області нардеп від "Батьківщини" на смерть збив 18-річну дівчину. За кермом "Mercedes-Benz GLE" перебував депутат Андрій Ніколаєнко. Повідомлялося, що загибла дівчина, йомовірно, намагалася перетнути дорогу в невстановленому місці.

Сам Ніколаєнко запевнив, що був тверезим. Він наголосив, що пройде всі необхідні експертизи та співпрацюватиме зі слідчими ДБР. 

Теги за темою
Львівська область
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader