Батько Ф'юрі назвав умову, за якої "Циганський король" битиметься з Джошуа
Батько Ф'юрі назвав умову, за якої "Циганський король" битиметься з Джошуа

Батько Ф'юрі назвав умову, за якої "Циганський король" битиметься з Джошуа

Батько володаря титулу WBC у важкій вазі Тайсона Ф'юрі висловився про потенційний поєдинок свого сина проти британця Ентоні Джошуа

Джон Ф'юрі заявив, що "Циганський король" битиметься з Джошуа тільки в тому випадку, якщо Ей Джей переможе Деонтея Вайлдера. 

"Єдиний спосіб, при якому це може статися - це якщо Джошуа переможе Деонтея Вайлдера. Усі пропускають Вайлдера, і ніхто не хоче зустрічатися з ним. Я не можу терпіти Деонтея як людину, але кожен боксер на планеті його боїться. Звичайно, крім "Циганського короля", який двічі переміг його.

Якщо Ей Джей хоче зустрітися з Тайсоном, нехай він переможе Уайлдера. Вони не можуть забрати силу Деонтея. Всім їм доведеться зіткнутися з Вайлдером, щоб дістатися до "Циганського короля". Якщо вони думають, що збираються принизитися, а потім отримають кілька мільйонів, коли вони цього не заслуговують.

Зрештою Джошуа легко отримав пояси. Нехай він заробить свої нагороди, щоб дістатися до Ф'юрі", - наводить слова Джона Ф'юрі Daily Mail.

Додамо, що Тайсон Ф'юрі проведе наступний поєдинок проти екс-чемпіона UFC Френсіса Нганну. Бій пройде 28 жовтня в Саудівській Аравії. 

Після бою з Нганну "Циганський король" битиметься з українцем Олександром Усиком за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Напередодні Ф'юрі і Усик підписали контракт на поєдинок. 

Очікується, що Ентоні Джошуа свій наступний поєдинок проведе проти Деонтея Вайлдера. Бій запланований на 2024 рік, точної дати ще немає. 

Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader