![Страви української кухні зʼявилися на залізничному вокзалі в Нью-Йорку](https://thumbor.my.ua/HtfmOePMNqoD1QOf17GxvGpZSo0=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F209%2Fe2f4bedac673569d2a29308d1308445a.png)
Страви української кухні зʼявилися на залізничному вокзалі в Нью-Йорку
Як передає Укрінформ, про це в Інстаграмі повідомили представники найвідомішого українського ресторану «Веселка» в Нью-Йорку, які відкрили цей ресторанний куточок.
«У Veselka завжди є за що полюбити, особливо тепер, коли ми відкрилися в Grand Central Terminal! Ми дуже вдячні всім нашим клієнтам, старим і новим, за те, що ми переїхали з Іст-Віллідж до Мідтауна. Завітайте до нас», – ідеться в дописі.
У мініресторані можна придбати вареники, борщ, українське пиво тощо.
«Веселка» – український цілодобовий ресторан в Іст-Вілліджі, Нью-Йорк, заснований у 1954 році після Другої світової війни українськими біженцями Володимиром та Ольгою Дармохвалами та є одним з останніх із багатьох слов'янських ресторанів, які колись розрослися в околицях. Кулінарна книга, опублікована в жовтні 2009 р., висвітлює понад 120 страв східних європейських кухонь.
У листопаді 2011 року відкрився сестринський ресторан «Веселка Боуері», на Іст-1-й вулиці та Боуері.
Нагадаємо, журнал Esquire включив «Веселку» у список «100 ресторанів, які Америці не можна втратити».
Фото: Ресторан «Веселка» / Інстаграм
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)