Смертельні подарунки: на Київщині жінка отруїла колишнього та ще п'ятьох людей талієм
Смертельні подарунки: на Київщині жінка отруїла колишнього та ще п'ятьох людей талієм

Смертельні подарунки: на Київщині жінка отруїла колишнього та ще п'ятьох людей талієм

У Київській області жінку звинувачуютьв отруєнніталієм 6 людей. Про це повідомляють у поліції Київщини

Взимку лікар з медичного закладу Іванківського району повідомив в поліцію, що до них доставили 38-річного чоловіка з явними ознаками отруєння талієм. Той розповів, що 14 лютого отримав повідомлення від невідомого номеру про те, що виграв у розіграші. Через декілька днів він отримав у подарунок пляшку рому та почав пити. Вже незабаром йому стало зле.

Подібні випадки отруєння зафіксували в лікарні Фастова, у п'яти подруг також виявили в організмі цей вид металу. Отруєний чоловік згодом помер у лікарні.

Правоохоронці встановили, що відправлення кур’єрською доставкою ядовитих пляшок рому здійснювала жінка. 20 років тому підозрювана мешкала в Іванківському районі разом з цим чоловіком, але сімейне життя не склалося. Також вона була у стосунках з іншим чоловіком, він теж отримав пляшку з отрутою.

Під час обшуку в неї вдома знайшли ще дві пляшки алкоголю, телефони, стартові пакети, пляшки з невідомими рідинами, речі, у яких вона купували "подарунки" та докази. Її затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі скерували обвинувальний акт до суду (ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст.115, п.п. 5, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 122 ККУ), їй загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Отруєння людей: інші новини

Нагадаємо, у Волинській області маленькадівчинка померла через отруєння каштанами. Повідомлялося, що її мати декілька днів намагалася вилікувати її самостійно. Згодом жінка наклала на себе руки.

Теги за темою
Київська область отруєння
Джерело матеріала
loader