Приїхала презентувати автобіографію: у Бразилії знайшли мертвою олімпійську чемпіонку
Приїхала презентувати автобіографію: у Бразилії знайшли мертвою олімпійську чемпіонку

Приїхала презентувати автобіографію: у Бразилії знайшли мертвою олімпійську чемпіонку

Олімпійська чемпіонка у складі збірної Бразилії з волейболу Валевска Олівейра загинула у віці 43 років у результаті нещасного випадку.

Інформацію про це публікують бразильські ЗМІ з посиланням на близьких до сім’ї джерел.

Повідомляється, що спортсменка загинула у Сан-Паулу, куди прибула на презентацію своєї автобіографічної книги. 21 вересня вона записала подкаст та відвідала захід, на якому презентувала книгу.

Зараз дивляться

За даними пожежної служби, Валевска випала з 15-го поверху будинку в районі Жардін. Точні обставини загибелі Олівейри поки невідомі.

— З великим сумом ми отримали звістку про смерть нашого вічного капітана, Валевської, у четвер увечері (21). Лідер на майданчику та поза ним, олімпійська чемпіонка Валевська змінила рівень команди Dentil/Praia Club, і разом ми пройшли шлях до слави, – йдеться у повідомленні її останнього клубу.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Praia Clube Uberlândia (@praiaclubeoficial)

Валевска Олівейра стала олімпійською чемпіонкою у складі збірної Бразилії на Іграх-2008 у Пекіні. Також вона разом із командою завоювала бронзу Олімпіади-2000 у Сіднеї.

Окрім здобутків з командою на Олімпійських іграх вона ставала віцечемпіонкою світу у 2006 році та тричі була призеркою волейбольного Кубка світу.

У 2022 році після завершення професійної кар’єри її останній клуб Прайя вивів з обігу її перший ігровий номер на знак поваги до здобутків титулованої волейболістки.

Теги за темою
Бразилія
Джерело матеріала
loader