На Одещині віддали під суд чотирьох членів банди, яка займалася збутом наркотиків. Фото
На Одещині віддали під суд чотирьох членів банди, яка займалася збутом наркотиків. Фото

На Одещині віддали під суд чотирьох членів банди, яка займалася збутом наркотиків. Фото

У Чорноморську Одеської області правоохоронці спіймали чотирьох зловмисників, які у складі банди організували масштабну схему збуту амфетаміну, PVP і канабісу. Їхню справу вже передано до суду.

Про це в четвер, 21 вересня, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора України. Підозри оголошено за фактом незаконного обігу наркотичних засобів і психотропних речовин та незаконного поводження зі зброєю (ч. ч. 2,3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК).

"Прокурори Одеської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт", – відзвітували в ОГПУ.

У Чорноморську накрили банду, яка продавала наркотики

Правоохоронці з'ясували, що четверо мешканців Чорноморська продавали заборонені речовини і роздрібними, і великими партіями на території Одещини.

Зокрема, вони робили т.зв. закладки, а також особисто зустрічалися з перевіреними клієнтами. Злочинці для зв'язку з покупцями використовували Telegram і спеціально створений сайт. Гроші членам злочинного угруповання перераховували на банківські картки.

Слідчим вдалося задокументувати понад 30 епізодів збуту звинуваченими психотропів і наркотиків. У березні цього року банда припинила протиправну діяльність.

Під час обшуків виявлено й вилучено понад 4,7 тис. фасованих пакунків для "закладок" із канабісом, амфетаміном та PVP, пакувальні матеріали, електронні ваги, банківські картки, іноземну валюту, мобільні телефони й чотири автомобілі.

Пістолет
Знайдений під час обшуку пістолет

Також у фігурантів знайшли зброю: два пістолети Макарова, 22 патрони різного калібру, п'ять гранат, реактивну протитанкову гранату РПГ-18, ножі.

Вартість вилучених наркотичних і психотропних речовин на "чорному ринку" складає понад 1 млн гривень.

Справу наркодилерів із Чорноморська передали до суду
Вилучені речовини
Банда промишляла оптовими та роздрібними продажами
Запаковані заборонені речовини
Пакувальні матеріали
Обшуки

Як писав OBOZREVATEL:

– У Києві раніше спіймали членів організованого злочинного угруповання, яке займалося збутом наркотиків і психотропів. Щомісячний дохід від "бізнесу" становив понад 1,5 мільйона гривень. Тепер "бізнесменам" загрожує до 12 років в'язниці.

– Інше ОЗГ із Києва із семи осіб займалося збутом наркотиків, маючи на місяць близько 3 мільйонів гривень загального доходу. Всім підозрюваним обрано запобіжний захід – утримання під вартою.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader