Майже 100 тонн: у Чернігові трьох людей на смерть засипало зерном
Майже 100 тонн: у Чернігові трьох людей на смерть засипало зерном

Майже 100 тонн: у Чернігові трьох людей на смерть засипало зерном

Прикрий інцидент трапився 17 вересня близько 11:00. На місце події негайно прибули рятувальники, однак, на жаль, врятувати постраждалих не вдалося.

100 тонн зерна

У ДСНС розповідають, що трагедія сталася на території одного із підприємств. Під час розвантаження зерна з елеватору відбулося руйнування металевого конусу силосу. Як наслідок – висипалося близько 100 тонн зерна. Під завалом опинилися троє працівників підприємства.

Рятувальники, які прибули на виклик, вивільнили з-під зерна трьох осіб. На жаль, усі вони загинули. Обставини події наразі ще з'ясовують.

Під зерновим завалом загинули люди / Фото ДСНС

Надзвичайні ситуації в Україні: останні новини

  • 7 вересняввечері у місті Луцьк чоловік заліз на будівельний кран висотою понад 30 метрів і погрожував кинутися вниз. Відмовити від фатального наміру чоловіка намагалися рятувальники, пожежники, психологи, медики та поліцейські. За дві години вмовлянь він усе ж зліз з крану. Наразі правоохоронці намагаються з’ясувати причини його вчинку.
  • У Полтаві хлопчикзастряг у поштоматі. Граючись з іншими дітьми, він сам заліз до залізної пастки, однак вибратися не зміг. На поміч йому прибули рятувальники. Доклавши неабияких зусиль, хлопчика вдалося визволити неушкодженим, але переляканим.
  • Жахлива трагедія спіткала 11-річну дівчинку з Харкова. У неї в руках вибухнув планшет, яким вона користувалася, коли той був на зарядці. На жаль, від отриманих травм дитина загинула.
Теги за темою
ДСНС Жертви
Джерело матеріала
loader
loader