В Одесі посеред ринку чоловік на очах у людей зарізав собаку: "Йому кричали, що ви робите"
В Одесі посеред ринку чоловік на очах у людей зарізав собаку: "Йому кричали, що ви робите"

В Одесі посеред ринку чоловік на очах у людей зарізав собаку: "Йому кричали, що ви робите"

Тварину не вдалось врятувати.

В Одесі просто посеред ринку чоловік зарізав собаку. За словами очевидців, тварина ймовірно мала власників та нічого поганого не зробила живодеру. 

Про це повідомили в поліції Одеської області та зоозахисниця Ольга Золотай

Зоозахисниця розповіла, що тварина нікого не зачіпала і просто собі йшла. Тоді на собаку напав чоловік. Він перерізав йому горло і пішов далі. Все це відбувалось на очах у відвідувачів ринку, які кричали нападнику не вчиняти так. 

"На очах у людей! Він просто проходив повз чийогось собаку, що йшов, узяв його і перерізав горло. З першого разу не вийшло і він пройшовся вдруге. Йому кричала дівчина: "Що ви робите?". Він просто жбурнув собаку вбік, витер ніж об себе і пішов", - написала активістка. 

Ольга Золотай повідомила, що вона одразу прибігла на місце та відвезла собаку до ветеринара, проте тварина загинула. Активістка зазначила, що їй уже відома особа живодера і вона з цього приводу звернулась до поліції. 

У поліції Одеської області додали, що інцидент стався ввечері, 11 вересня, на вулиці Героїв Крут, у Хаджибейському районі Одеси. 

"Попередньо встановлено, що невідомий чоловік наніс декілька ударів ножем в область шиї тварини. А коли перехожі намагались зупинити протиправні дії зловмисника, той втік. Від отриманих травм собака помер", - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці відкрили провадження за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України. Максимальна санкція цієї статті передбачає до 3 років позбавлення волі. 

  • У Рівному пес врятував господарів під час пожежі
  • В Гонконгу помер відомий собака породи сіба-іну з мемів
  • На Одещині водій двічі переїхав безпритульну собаку, але поліція відмовилась скласти протокол
Джерело матеріала
loader