Усик висловився про потенційний бій проти Ф'юрі після перемоги над Дюбуа
Усик висловився про потенційний бій проти Ф'юрі після перемоги над Дюбуа

Усик висловився про потенційний бій проти Ф'юрі після перемоги над Дюбуа

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBА, IBF і IBO Олександр Усик прокоментував потенційний бій проти володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі.

Після перемоги над Даніелем Дюбуа український боксер заявив, що готовий до поєдинку проти "Циганського короля", але питання в тому, чи хоче цього бою британець. 

"Я готовий завтра битися з Ф'юрі. Готовий провести з ним наступний поєдинок, але чи хоче він цього - без поняття.

Не можу дочекатися, щоб побачити своїх дітей, сім'ю, повернутися додому. Довго тренувався, трохи втомився. Катерина, я тебе люблю, маленька ти моя. Ліза, Кирило, Михайло - їду до вас.

Хргович? Це робота мого промоутера, зараз я хочу відпочити від боксу і тренувань. Я хочу тепер поспати, поїсти, попити газовану воду", - сказав Усик.

Нагадаємо, Олександр Усик нокаутував Даніеля Дюбуа у 9-му раунді і захистив титули WBO, WBА, IBF і IBO в суперважкій вазі. 

Відзначимо, що українець вдруге успішно зашитив свої титули в Королівському дивізіоні. Торік Усик провів успішний захист своїх поясів проти британця Ентоні Джошуа. 

У послужному списку українського боксера 21 перемога в 21-му бою на профі-рингу. 

Додамо, щобій Усика проти Ф'юрі повинен був відбутися в квітні цього року. Однак команди боксерів не змогли узгодити умови контракту і поєдинок був зірваний. Переможець бою Усик - Ф'юрі може стати першим в 21-му столітті абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі. 

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader