Усик – Дюбуа: онлайн-трансляція чемпіонського бою
Усик – Дюбуа: онлайн-трансляція чемпіонського бою

Усик – Дюбуа: онлайн-трансляція чемпіонського бою

Усик – Дюбуа: онлайн-трансляція чемпіонського бою

Український боксер проведе захист своїх титулів у Польщі.

У суботу, 26 серпня, у польському Вроцлаві відбудеться вечір боксу, головною подією якого стане бій українського чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) та британського претендента Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО).

  • Прогноз букмекерів на бій
  • Все, що потрібно знати про чемпіонський бій українця
  • Дюбуа розповів, як планує перемогти Усика
  • Промо майбутнього бою
  • Дуель поглядів Усика та Дюбуа

Боксерський вечір на Tarczyński Arena розпочнеться з андеркарда о 20:00 за Києвом. Вихід на ринг Усика та Дюбуа відбудеться не раніше 23:00.

Усик проведе перший бій після двох поспіль перемог над Ентоні Джошуа, за підсумками яких він став однією з головних зірок дивізіону та володарем поясів чотирьох організацій. Українець намагався домовитися про поєдинок із Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу, проте переговори провалилися.

Суперником Олександра став менш зірковий британець Дюбуа. У його послужному списку 19 перемог, із яких 18 – нокаутом. Єдиної поразки він зазнав від Джо Джойса у десятому раунді у листопаді 2020 року. Чемпіоном світу 25-річний боксер, якщо не брати до уваги другорядні пояси, поки не ставав.

На кону бою стоятимуть усі титули, якими володіє українець. Для Усика це буде другий захист з урахуванням перемоги у реванші над Джошуа. Олександр ще не програвав на професійному рівні – 20 перемог, з яких 13 – нокаутом.

Олександр Усик – Даніель Дюбуа

Початок – після 23:00.

Онлайн-трансляція бою

Польський ветеран Маріуш Вах, який боксував із Володимиром Кличком, зробив прогноз на бій:

"Важко сказати точно, як він пройде, адже це хевівейт і все може вирішити один удар. Дюбуа – молодий боксер, у нього є ударна міць, і за тими його боями, які я бачив, можу сказати, що він небезпечний у першій фазі поєдинку, у перших двох-трьох раундах, потім Усик забере перевагу і не залишить йому шансів".

Рефері у рингу призначено пуерториканця Луїса Пабона. Суддями бою будуть Стенлі Крістодола (Південна Африка), Павєл Кардині (Польща) та Лешек Янков'як (Польща).

Пабон обслуговував реванш між Усиком та Ентоні Джошуа, який закінчився перемогою українця за очками. Також він судив поєдинки за участю Володимира Кличка та Василя Ломаченка.

Кадри тренування боксерів перед боєм.

(фото – K2 Promotions)

Джерело матеріала
loader
loader