У Києві вздовж дороги потрощені автівки: що сталося
У Києві вздовж дороги потрощені автівки: що сталося

У Києві вздовж дороги потрощені автівки: що сталося

У поліції розповіли перші деталі моторошної ДТП у столиці.

У Києві вранці 18 липня сталася масштабна ДТП на Столичному шосе. На відео, яке опубліковане у соціальних мережа видно потрощені автівки вздовж дороги. Очевидці припускають, що у наслідок такої карколомної автотрощі не обійшлося без загиблих.    

Як розповіли сайту ТСН.ua у поліції Києва, ДТП сталася на Столичному шосе близько шостої години ранку. Обійшлося без загиблих.

"Зіткнулися легковий автомобіль Кіа та вантажівка ГАЗ. Як попередньо відомо – легковик влетів у задню частину вантажівки, коли вони рухалися обоє по Столичному шосе. Внаслідок ДТП автомобілі вилетіли на узбіччя, де зіткнулися з електроопорою та рекламним щитом. Водія Кіа госпіталізовано з травмами до лікарні, а водія ГАЗ лікарі оглянули на місці, він від подальшої госпіталізації відмовився", - розповіли нам в поліції Києва.

На місці працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясовують механізм та деталі ДТП: чи було перевищення швидкості та помилка водія при перелаштуванні під час руху. Рух транспорту на Столичному шосе ускладнено.

  • Унітаз на кухні: топ-5 найменших квартир у Києві, умови та ціни
  • Колишню депутатку Київради Ярину Ар’єву судитимуть через ДТП: деталі справи
  • Судді Тандиру подовжили запобіжний захід у справі про збиття нацгвардійця у Києві: подробиці
Джерело матеріала
loader
loader