У Сімферополі вибухнуло авто колаборанта з Запорізької області: деталі
У Сімферополі вибухнуло авто колаборанта з Запорізької області: деталі

У Сімферополі вибухнуло авто колаборанта з Запорізької області: деталі

доповнюється...

В окупованому Сімферополі 19 червня вибухнув автомобіль російського колаборанта Володимира Єпіфанова – помічника "віцепрем'єра з економічного розвитку" Запорізької області.

Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди.

За інформацією телеграм-каналу Baza, на Євпаторійському шосе о 4:00 вибухнуло авто Toyota Land Cruiser під кермуванням Єпіфанова. Здетонував начебто встановлений на машині газовий балон. Колаборант уже не зміг упоратися з керуванням, і його авто зупинилося, лише наїхавши на перешкоду.

У салоні перебували також секретар та охоронець Єпіфанова. Внаслідок вибуху усі троє отримали внаслідок 30% опіків голови, тулуба та рук (охоронцю також обпалило ліву ногу). Поплічників ворога доправили до лікарні і заразі запорізький гауляйтер із пасажирами перебувають під наглядом лікарів.

Наразі не відомо, чому саме вибухнув начебто газовий балон. Помічник "віце-прем'єра" каже, що за день до цього газовий балон перевірявся на СТО в Сімферополі.

Що відомо про Володимира Єпіфанова

Єпіфанов очолює запорізьке обласне відділення об'єднання "Опора Росії" та висувається кандидатом у депутати від путінської партії "Єдина Росія". В "уряді" окупованої частини Запорізької області шефом Єпіфанова є колишній "віце-прем'єр" окупованого Криму Андрій Козенко.

Джерело матеріала
loader
loader