"Хочу допомагати Україні та своїй церкві": перші слова Ломаченка після поразки від Гейні
"Хочу допомагати Україні та своїй церкві": перші слова Ломаченка після поразки від Гейні

"Хочу допомагати Україні та своїй церкві": перші слова Ломаченка після поразки від Гейні

Також Василь оцінив виступ свого суперника.

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко прокоментував поразку від абсолютного чемпіона у легкій вазі Девіна Гейні.

Ломаченко в напруженому бою програв Гейні одноголосним суддівським рішенням. Бій тривав повну дистанцію з 12 раундів, за підсумками яких судді одноголосно віддали перемогу американцю: 116–112, 115–113, 115–113.

"Дякую всім. Спочатку я хочу подякувати своєму Богу, Ісусу Христу. Також я дякую моїй команді: батьку, менеджеру, катмену, моїй родині, моїм друзям. І всім вам, друзі, дякую за підтримку.

Чи виграв я бій? Я не хочу говорити про це. Усі люди бачили, що сталося сьогодні. Я думаю, що я можу залишатися у боксі. Я у хорошій формі. Ще побачимось.

Суперник був сильним. Девін Гейні – чудовий боєць, але не найкращий P4Р боксер. А тепер я хочу повернутися додому, допомагати моїй Україні та моїй Українській православній церкві", – сказав Василь під час інтерв'ю в ринзі.

Для Ломаченка це був перший бій від жовтня минулого року. Тоді Василь здобув перемогу над американцем Джемейном Ортісом. Тепер на рахунку 35-річного українця 17 перемог (11 – нокаутом) і 3 поразки на професійному ринзі.

Гейні до бою з Ломаченком востаннє боксував також у жовтні 2022-го, коли повторно переміг австралійця Джорджа Камбососа та захистив титули WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі. Тепер у послужному списку 24-річного американця 30 перемог (15 – нокаутом) у 30 поєдинках на профірингу.

Гейні – Ломаченко: відео бою за звання абсолютного чемпіона світу

Стало відомо, які гонорари зароблять Ломаченко та Гейні за чемпіонський поєдинок

"Він боїться": Гейні жорстко штовхнув Ломаченка під час фінальної дуелі поглядів (відео)

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader