Розробники Mortal Kombat опублікували перший загадковий тизер нової частини
Розробники Mortal Kombat опублікували перший загадковий тизер нової частини

Розробники Mortal Kombat опублікували перший загадковий тизер нової частини

Видавництво Warner Bros. Interactive Entertainment ще в лютому повідомило про розробку Mortal Kombat 12 під час розмови з інвесторами. Гра повинна вийти в цьому році, тому повноцінний анонс не стане сюрпризом. А він уже не за горами, судячи з останнього відео від NetherRealm Studios. Розробники включили в свіжий ролик загадковий тизер, який, найімовірніше, пов'язаний з Mortal Kombat 12.

Знаменитій серії файтингів ще у 2022-му виповнилося 30 років. Однак NetherRealm випустила відео на честь круглої дати лише зараз. У ролику багато розробників подякували фанатам за підтримку протягом такого довгого періоду.

Останнім з низки авторів висловився Ед Буд, творець й ідейний натхненник Mortal Kombat. Він сказав: "Дякую вам, шанувальникам Mortal Kombat, за 30 років неймовірної підтримки. Ми ще навіть близько не закінчили". Після цього глядачам продемонстрували загадковий тизер нової частини. У ньому, судячи з усього, показано піщинки, які падають в пісочному годиннику. Одна з них в кінці вибухнула.

Нагадаємо, раніше інсайдер і редактор Windows Central Джез Корден натякнув, що Mortal Kombat 12 анонсують вже в травні. А пізніше з'явилися чутки про перший показ гри на майбутній презентації PlayStation.

Серія Mortal Kombat — основні подробиці

  • Дебютна гра у франшизі з'явилася в 1992 році. Раніше Ед Бун показував, як створювався легендарний прийом Скорпіона для проекту.
  • Зараз серія налічує більше двадцяти файтингів. У 2011 році її перезапустили, вибравши новий вектор розвитку. З тих пір вийшли три частини, остання — Mortal Kombat 11.
  • Згідно з чутками і витоками, NetherRealm Studios зараз працює над продовженням франшизи. І ось вперше надійшли офіційні відомості з цього приводу.
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader
loader