Опубліковано ключовий арт серіалу Twisted Metal за мотивами ігрової серії Sony
Опубліковано ключовий арт серіалу Twisted Metal за мотивами ігрової серії Sony

Опубліковано ключовий арт серіалу Twisted Metal за мотивами ігрової серії Sony

Зйомки серіалу Twisted Metal за мотивами однойменної ігрової серії для PlayStation завершилися ще в серпні минулого року. Однак з тих пір інформація про екранізацію не надходила. А нещодавно стрімінговий сервіс Peacock раптово опублікував ключовий арт адаптації.

Картинка включає назву, оповиту рожевим димом від двох ракет. На передньому плані в машині сидить головний герой Джон Доу у виконанні актора Ентоні Макі. Автомобіль оснащений невеликим кулеметом, який веде вогонь.

А на задньому плані присутня вантажівка "Ласунки". Це божевільний клоун-психопат з палаючою головою, який стане головним лиходієм в серіалі. Фанатам ігрової серії Twisted Metal він добре знайомий, адже був присутній в кожній частині франшизи. Справжнє ім'я антагоніста — Нідлз Кейн.

Стрімінговий сервіс Peacock також пообіцяв, що більше інформації про серіал з'явиться сьогодні, 28 квітня. Можливо, глядачам покажуть перший трейлер.

Twisted Metal: що відомо про серіал

  • Шоу створюється за мотивами однойменної гоночної серії. У ній користувачі змагалися з противниками на трасах, використовуючи бойові властивості автомобілів.
  • Роль головного героя Джона Доу виконає Ентоні Макі ("Месники"," Смертельна зона","банкір"). Сюжет присвятять його протистоянню з божевільним клоуном Нідлзом Кейном на прізвисько "ласун".
  • У серіалі також знялися Самоа Джо, Нів Кемпбелл, Томас Хейден Черч та інші актори.
  • Шоу Twisted Metal вийде на стрімінговому сервісі Peacock, дата запуску поки невідома.
Теги за темою
PlayStation 5 Sony серіал
Джерело матеріала
loader
loader