В Apple створюють додаток для спортсменів зі штучним інтелектом
В Apple створюють додаток для спортсменів зі штучним інтелектом

В Apple створюють додаток для спортсменів зі штучним інтелектом

Apple працює над новою функцією для здоров’я клієнтів з використанням штучного інтелекту. Йдеться про медичний коучинг – це має мотивувати власників Apple Watch і далі займатися спортом.

Послуга отримала назву Quartz. В основі лежить ШІ, який бере дані з Apple Watch і створює коучингові програми індивідуально.

Apple вже довгий час розширює функціонал додатків для здоров’я – майже всі вони створені для розумних годинників Apple Watch. Очікується, що за послуги Quartz компанія буде вилучати щомісячну плату, як і за багато інших функцій.

Інсайдери стверджують, що для сервісу планується створити окремий додаток. Примітно, що загальний додаток Здоров’я для iPhone вперше планують запустити й для iPad. Він стане доступним вже з iPadOS 17 наприкінці 2023 року.

Здебільшого, це зроблено для медичних установ, де активно користуються планшетами. По суті, застосунок Здоров’я – це сховище фітнес даних від Apple Watch і медичних записів. Інформацію також можна передавати лікарю через сервіс.

І якщо Apple Watch зможуть отримати нові можливості, то . Йдеться про сенсорні бічні кнопки, про які раніше заявляли інсайдери. Вони мали замінити механічні, але Apple зіткнулася з проблемою.

Теги за темою
Apple
Джерело матеріала
loader
loader