Розробники серії Horizon повідомили, що створюють третю частину пригод Елой
Розробники серії Horizon повідомили, що створюють третю частину пригод Елой

Розробники серії Horizon повідомили, що створюють третю частину пригод Елой

Студія Guerrilla Games у своєму свіжому повідомленні підтвердила, що розробляє третю частину серії Horizon. У виробництві також знаходиться багатокористувацьке відгалуження у франшизі.

Про це розробники написали на офіційному сайті у публікації про кадрові перестановки. Директор Guerrilla Games і виконавчий продюсер Енджі Сметс перейшла на посаду голови відділу стратегії розвитку в PlayStation Studios. Співкерівниками компанії стали Джоел Ешлер, Хелла Шмідт і Ян-Барт ван Бік. У кожного з них є також додаткові посади. Перший став директором з виробництва, друга — генеральним менеджером, а третій — творчим керівником.

А в кінці публікації Guerrilla підтвердила розробку двох проєктів: "Ми повністю довіряємо нашому новому керівництву, оскільки вони направляють Guerrilla в світле майбутнє, розширюючи світ Horizon за рахунок наступної пригоди Елой і нашого захоплюючого онлайн-проекту".

Нагадаємо, в кінці січня в інтернет витекли подробиці і альфа-версія геймплея багатокористувацького відгалуження в серії. Це буде аналог Monster Hunter з героями, кооперативними битвами проти роботизованих тварин і мультиплікаційною, більш яскравою стилістикою в порівнянні з Horizon Zero Dawn і сиквелом.

Детальніше про Horizon Forbidden West

  • Це продовження пригодницького екшену у відкритому світі Horizon Zero Dawn.
  • Сюжет розгортається в далекому майбутньому, де людство повернулося до первісного ладу, а господарями планети стали роботизовані тварини.
  • Головною героїнею Forbidden West залишилася мисливиця з племені Нора-Елой. Вона вирушила на західне узбережжя колишніх США і зіткнулася там з новими роботами і погрозами. У другій частині також з'явилася можливість досліджувати підводний простір і літати на глайдері.
  • Horizon Forbidden West вийшов 18 лютого 2022 року на PS4 та PS5. Гра отримала 88 балів від критиків і оцінку 8 з 10 від користувачів.
Теги за темою
PlayStation 5 Sony
Джерело матеріала
loader