Журналіст повідомив, коли відбудеться повноцінний анонс Mortal Kombat 12
Журналіст повідомив, коли відбудеться повноцінний анонс Mortal Kombat 12

Журналіст повідомив, коли відбудеться повноцінний анонс Mortal Kombat 12

Видавництво Warner Bros. Interactive Entertainment дуже дивно анонсувало Mortal Kombat 12. Під час розмови з інвесторами в лютому поточного року представники компанії просто згадали про розробку гри і її релізі в 2023-му. Більше ніяких подробиць про файтинг вони не надали. Однак нещодавно з'явилася інформація, що чекати повноцінної демонстрації MK12 залишилося недовго.

Інсайдер і редактор Windows Central Джез Корден натякнув у Twitter на офіційну презентацію Mortal Kombat 12 наступного місяця. Спочатку користувач під псевдонімом maximilian_ залишив повідомлення: "Боже правий, MK9 дійсно весела. Тепер я сподіваюся, що швидкість прийняття рішень у MK12 буде такою ж, як у MK9".

На цей пост відповів Корден. Журналіст написав: "Я думаю, що наступного місяця ви дізнаєтесь більше". Схоже, NetherRealm Studios готує повноцінний анонс гри. Раніше на демонстрацію Mortal Kombat 12 також натякали редактор VentureBeat Джефф Грабб і кіберспортсмен SonicFox.

Серія Mortal Kombat — основні подробиці

  • Дебютна гра у франшизі з'явилася в 1992 році. Раніше Ед Бун показував, як створювався легендарний прийом Скорпіона для проекту.
  • Зараз серія налічує більше двадцяти файтингів. У 2011 році її перезапустили, вибравши новий вектор розвитку. З тих пір вийшли три частини, остання — Mortal Kombat 11.
  • Згідно з чутками і витоками, NetherRealm Studios зараз працює над продовженням франшизи. І ось вперше надійшли офіційні відомості з цього приводу.
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader
loader