Blizzard оголосила про новий період пробного доступу до Diablo IV
Blizzard оголосила про новий період пробного доступу до Diablo IV

Blizzard оголосила про новий період пробного доступу до Diablo IV

Березневе бета-тестування Diablo IV викликало величезний ажіотаж. Гру випробувало безліч користувачів, які поділилися позитивними враженнями. А нещодавно Blizzard Entertainment оголосила про новий період доступу до майбутньої екшен-RPG.

Як написали розробники на офіційному акаунті в Twitter, наступна "бета" пройде з 12 по 14 травня. Протягом цих трьох днів всі бажаючі зможуть випробувати Diablo IV. Blizzard прямо зізналася, що хоче перевірити сервери перед релізом екшен-RPG. Саме тому студія вирішила влаштувати максимальне навантаження за допомогою вільного доступу.

Окремо розробники опублікували трейлер друїда з Diablo IV. У короткому ролику показали модель персонажа, а також здібності. Герой може застосовувати блискавку, викликати торнадо, запускати великий кам'яний валун і створювати щит з оточення.

Коротко про Diablo IV

  • Це продовження знакової серії екшен-RPG від Blizzard Entertainment. Сюжет в грі присвячений боротьбі з Ліліт, прародителькою людства і дочкою Мефісто. Вона знайшла свободу і збирається поневолити весь Санктуарій.
  • Diablo IV відзначиться відкритим світом, який включає більше 150 підземель, Випадкові події і безліч квестів. Для подорожей по локаціях можна використовувати їздових тварин.
  • Прокачування персонажа і видобуток якомога кращої екіпіровки — це головні цілі в Diablo IV, як і в попередніх частинах.
  • У грі реалізований мультиплеер і кооператив — як мережевий, так і за одним екраном.
  • Diablo IV вийде 6 червня 2023 року на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X і Series S.
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader