/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fa8d2ae5d61b230eff30e0492e1be1ac4.jpg)
Вітамінний заряд до соковитого м'яса: готуємо легкий салат до великоднього столу
Легкий салат буде завжди доречним, а особливо він пасує на великодньому столі, де так багато пасочок та м'ясних шедеврів. Кілька простих інгредієнтів – і ваше застілля наповниться легкістю та весняною свіжістю, які чудово доповнять великодні страви.
Рецепт салату з редискою
Час: 15 хвилин
Порцій: 2
Приготування:
- Миємо редиску та всю іншу зелень. Викладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої вологи.
- Обрізаємо хвостики в редиски нарізаємо тонкими кільцями та перекладаємо у миску.
- Цибулю та кріп дужу дрібно січемо. Кладемо їх до редиски.
- Твердий сир нарізаємо кубиками розміром приблизно 1 сантиметр. Кладемо його до всіх інгредієнтів.
- Солимо та перчимо до смаку, заправляємо сметаною і подаємо до столу.
Смачного!

