У театрі Франка не звільнять Остапа Ступку, якщо того не змусить судове рішення
У театрі Франка не звільнять Остапа Ступку, якщо того не змусить судове рішення

У театрі Франка не звільнять Остапа Ступку, якщо того не змусить судове рішення

У Національному академічному театрі ім. Франка вперше відреагували на ДТП, яке створив їхній актор Остап Ступка. Представники театру заявили, що цінують артиста та не звільнять його, якщо на це не буде відповідного рішення суду.

- Остап Ступка - актор нашого театру. Ми цінуємо його акторське обдарування, любимо і поважаємо як колегу. Остап Богданович продовжить грати вистави в нашому театрі, якщо інше не буде визначено судом. Звісно, ситуація, що сталася глибоко засмутила всіх. Ми бажаємо постраждалому якнайшвидшого одужання, - відповіли у Facebook представники театру.

Після аварії у виставі "Коріолана" роль Сініція Велута, яку раніше грав Ступка, тимчасово виконує актор Віталій Ажнов.

ДТП за участю актора сталася увечері 4 квітня у Голосіївському районі Києва. Машина артиста виїхала на зустрічну смугу та наїхала на припарковане на вулиці авто, в якому знаходився чоловік 1984 року народження. Його доправили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. При перевірці актора на стан сп'яніння прилад показав 1,62 проміле при допустимому вмісті алкоголю в крові 0,2 проміле. За рішенням суду Ступку відправили під нічний домашній арешт до 5 червня включно. Він не повинен залишати будинок з 22:00 до 06:00. Остапові Ступці загрожує три роки в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

Фото: facebook.com/

Джерело матеріала
loader