Актриса, яка подарувала зовнішність героїні The Last of Us Part II, все ще отримує погрози
Актриса, яка подарувала зовнішність героїні The Last of Us Part II, все ще отримує погрози

Актриса, яка подарувала зовнішність героїні The Last of Us Part II, все ще отримує погрози

Еббі в The Last оf Us Part II / фото Naughty Dog

Вже ні для кого не секрет, що в The Last of Us Part II є дві героїні — Еллі та Еббі. Причому друга стала одним з найненависніших персонажів в історії відеоігор. Користувачі натурально кидали проходження, коли починався її сегмент. І на це була вагома причина. Поява і сюжетна гілка Еббі настільки розсердили окремих гравців, що вони почали погрожувати розправою актрисі Джоселін Меттлер, яка подарувала зовнішність героїні. А деякі продовжують писати дівчині бридкі і жорстокі побажання.

Виконавиця поділилася у Twitter одним з недавніх повідомлень, яке надіслав користувач під псевдонімом Angel s. Недоброзичливець заявив, що "ненавидить" Меттлер, побажав дівчині "прокляття на її потворне обличчя" і "найгіршого майбутнього" для актриси і її дітей. Послання супроводжувалося численними образами і нецензурною лексикою.

На це виконавиця, яка подарувала зовнішність Еббі, відповіла: "Чувак, я не отримую зарплату в Naughty Dog з 2017 року. Я не є їхнім відділом скарг". Вона також зазначила, що повідомлення Angel s містить "переслідування, погрози і знущання".

Відео дня

The Last of Us Part II — основні подробиці

  • Друга частина постапокаліптичного екшена від студії Naughty Dog вийшла 19 червня 2020 року на PS4. У перші три дні після релізу гра розійшлася тиражем 4 мільйони копій на фізичних носіях. Дані про цифрові продажі студія поки не розкрила.
  • The Last of Us Part II встановила рекорд на агрегаторі рецензій Metacritic, де в найкоротші терміни отримала 147 тисяч відгуків. А скандал навколо гри, коли їй занижували оцінки, породив прецедент, завдяки якому Metacritic змінив правила публікації користувацьких оглядів. Тепер написати рецензію дозволяється тільки через два дні після виходу будь-якого проекту.
  • The Last of Us Part II стала лідером за кількістю нагород "Гра року", обігнавши навіть "Відьмака 3". У екшена Naughty Dog 300 таких нагород, а у творіння CDPR — 260.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • У Steam стали тимчасово безкоштовними три відомі ігри, одна з них – новинка
  • Протягом наступних двох років вийдуть п'ять ігор у всесвіті "Володаря перснів"
  • В Epic Games Store проходить роздача нової безкоштовної гри
Теги за темою
PlayStation 5 Sony
Джерело матеріала
loader