Канада закликала своїх громадян покинути росію та білорусь
Канада закликала своїх громадян покинути росію та білорусь

Канада закликала своїх громадян покинути росію та білорусь

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Канада закликала своїх громадян, які перебувають у росії та білорусі, покинути ці країни, поки є така можливість. Про це повідомляє МЗС Канади, передає УНН.

Цитата

«Уникайте будь-яких поїздок до росії через наслідки збройного конфлікту з Україною, включаючи часткову військову мобілізацію, обмеження на фінансові операції та дедалі більш обмежені варіанти перельотів. Якщо ви перебуваєте в росії, ви повинні поїхати, поки ще доступні комерційні засоби», - йдеться у повідомленні.

На випадок якщо люди залишаються в росії, їм рекомендують поводитися стримано. Зазначається, що канадці, які мають російське громадянство, можуть бути призвані на обов'язкову військову службу.

Крім того, МЗС Канади закликало громадян уникати будь-яких поїздок до білорусі через ризик довільного застосування місцевих законів та збройного конфлікту між росією та Україною.

«Можливості посольства Канади у Польщі щодо надання консульських послуг у білорусі вкрай обмежені. Якщо ви знаходитесь у білорусі, ви повинні поїхати комерційним шляхом.

Доповнення

Міністерство закордонних справ Франції опублікувало повідомлення, в якому закликало своїх громадян не їхати до білорусі через новий наступ росії в Україні.

Громадян Сполучених Штатів закликали не їздити до росії через "непередбачувані наслідки" повномасштабного вторгнення росії в Україну, а також потенційну можливість переслідувань і відбору американців для затримання.

Теги за темою
Росія Білорусь Канада
Джерело матеріала
loader
loader