Актор негативно висловився про скасований фільм The Last of Us від відомого режисера
Актор негативно висловився про скасований фільм The Last of Us від відомого режисера

Актор негативно висловився про скасований фільм The Last of Us від відомого режисера

Томмі в The Last of Us Part II / фото We Got This Covered

Задовго до успішного серіалу The Last of Us від HBO і Sony обговорювалася інша екранізація гри Naughty Dog. У планах був фільм від режисера і продюсера Сема Реймі, відомого за картинами "Людина-павук", "Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля", "Прокляття" та іншими. Однак цей фільм не зміг би віддати належну данину поваги першоджерелу.

Такою думкою поділився виконавець ролі Томмі, брата Джоела, в грі The Last of Us Джеффрі Пірс. Актор в інтерв'ю виданню EW розповів, що був присутній на секретному читанні сценарію скасованого фільму. Його організувала студія Sony Screen Gems, яка працювала над стрічкою разом з Реймі. Пірс повинен був виконати роль Томмі, як і в грі. Однак актор вважає, що попередня версія адаптації була б невдалою.

"Яким би хорошим він не був, Він ніколи б не став чудовим фільмом. Як ви збираєтеся вмістити 14-17 годин історії в двогодинний хронометраж?", — заявив Пірс.

Відео дня

Потім він розповів, що була ідея випустити серію анімаційних фільмів із захопленням рухів. Однак цей варіант теж здавався невдалим. А ось колаборація Крейга Мазіна і Ніла Дракманна Пірсу відразу сподобалася.

"Як тільки я почув, що Ніл і Крейг обідали разом — я щойно подивився "Чорнобиль" у готельному номері у Ванкувері чи щось в цьому дусі і був вражений цією історичною подією — я зрозумів, що вони вдвох зроблять щось просто ідеальне", — додав Пірс.

У серіалі HBO актор виконав другорядну роль Перрі, головного силовика і правої руки лідера повстанського руху в Канзасі Кейтлін.

Серіал The Last Of Us-сюжет і актори

  • Екранізація гри показує світ, де стався спалах епідемії мутованого гриба-паразита, який перетворює людей на зомбі. У центрі сюжету досвідчений цинічний контрабандист Джоел, який втратив дочку на зорі пандемії. Тепер йому належить перевезти через всю країну зухвалу дівчинку Еллі з імунітетом до хвороби.
  • Ролі Джоела і його супутниці виконали Педро Паскаль і Белла Рамзі відповідно. Ці актори вже знімалися разом в іншому успішному шоу від HBO — "Грі престолів".
  • Шоураннером екранізації виступив Крейг Мейзін, який створив серіал "Чорнобиль". У виробництві також бере участь автор оригінальної гри — глава студії Naughty Dog Ніл Дракманн.
  • Зйомки шоу пройшли в Канаді. HBO витратила на виробництво першого сезону картини $ 200 мільйонів.
  • Перша серія шоу вийшла 15 січня на HBO Max.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Фанат World of Warcraft за 200 днів прокачав героя до найвищого рівня в стартовій зоні
  • Counter-Strike: Global Offensive встановила новий рекорд з одночасного онлайну
  • Продажі в Steam: Hogwarts Legacy по "Гаррі Поттеру" показала неймовірний результат
Теги за темою
PlayStation 5 Sony
Джерело матеріала
loader
loader