На рівні Resident Evil 2: з'явилися оцінки ремейка Dead Space від західної преси
На рівні Resident Evil 2: з'явилися оцінки ремейка Dead Space від західної преси

На рівні Resident Evil 2: з'явилися оцінки ремейка Dead Space від західної преси

Dead Space / фото Motive

Західні ігрові видання опублікували рецензії ремейка Dead Space від студії Motive і видавництва Electronic Arts. Гра отримали оцінки на рівні оновленої Resident Evil 2. Проект назвали прикладом того, як потрібно відроджувати класику.

На Metacritic (PS5-версія) ремейк отримав 89 балів після 56 рецензій. Схожі оцінки красуються на сторінках версій для ПК і Xbox — 87 і 90 балів на основі 17 і 11 оглядів відповідно.

Журналісти відзначили сучасну графіку, яка підсилює атмосферу жаху в грі. Похвал також удостоїлися звукове оформлення, сюжет, сутички з некроморфами і наявність додаткового контенту, вирізаного з оригіналу. На думку окремих рецензентів, ремейк зміг перевершити першоджерело 2008 року випуску. Витяги з оглядів окремих видань присутні нижче.

Відео дня

Inverse (10 з 10): "Dead Space — це відтворення оригіналу, якому вдалося відтворити гру 2008 року такою, якою ви хочете її запам'ятати, а це означає, що вона справді краща, ніж будь-коли".

PC Games (8 з 10): "Кривавий жах — зброя, геймплей, дизайн ворогів і візуальне оформлення — все на висоті. Однак падіння продуктивності — це справжній подразник".

Metro GameCentral (7 з 10): "Чудовий ремейк не зовсім класичного жаху на виживання, який, тим не менш, переконливо доводить необхідність продовження серії".

Тим часом розробники поділилися інформацією про режим "Нова гра+". У ньому користувачів чекає 6 рівень прокачування костюма головного героя, альтернативна кінцівка і ще один вид ворогів — фантомний некроморф.

Ремейк Dead Space: основна інформація

  • Історія в грі буде трохи розширена в порівнянні з оригіналом. Наприклад, користувачі зможуть більше дізнатися про останні години життя екіпажу "Ішимури".
  • Головний герой Айзек Кларк навчиться говорити, а окремі персонажі отримають розширені сюжетні лінії.
  • Базовий геймплей в грі залишиться без змін, проте очікуються поліпшення, які підвищать загальну зручність.
  • Графіка в хорорі створювалася з нуля на рушії Frostbite, а тривимірне звучання допоможе підкреслити похмуру атмосферу.
  • Рімейк Dead Space вийде сьогодні, 27 січня 2023 року, на ПК, PlayStation 5, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Творці Dishonored і Deathloop оголосили дату виходу свого нового шутера Redfall (відео)
  • Творці Shadow Tactics і Desperados 3 анонсували нову гру – Shadow Gambit
  • В рамках канону: з'явилося порівняння другої серії The Last оf Us з грою (відео)
Теги за темою
PlayStation 5 Xbox
Джерело матеріала
loader
loader