Мер Святогірська перейшов на сторону окупантів
Мер Святогірська перейшов на сторону окупантів

Мер Святогірська перейшов на сторону окупантів

Володимир Бандура підтримує агресію РФ проти України
фото: Денис Пушилін/Telegram

Пушилін призначив Бандуру головою «адміністрації»

Український мер Святогірська Володимир Бандура перейшов на сторону рашистів. Про це повідомив так званий «глава «ДНР» Денис Пушилін в Telegram.

«У складний час Володимир Володимирович не залишив свою посаду, її поважають та підтримують жителі, тому запропонував йому обійняти посаду голови адміністрації міста Святогірська», – написав Пушилін.

Пушилін підтвердив, що давно на зв’язку з Бандурою і що останній підтримує проведення «спеціальної військової операції».

Зазначимо, що Бандура є депутатом від «Опозиційної платформи – За життя».

Нагадаємо, 8 червня стало відомо про те, що проти Бандури відкрито кримінальне провадження за фактом державної зради. Мер роздає інтерв’ю російським пропагандистам, в яких публічно пропагує «руській мір», дискредитує ЗСУ та державну владу України.

На одному з таких відео, поширеному в соціальних мережах, мер публічно підтримав пропагандистські погляди «освободітєлєй», дискредитуючи Збройні сили України та державну владу, поширив російський фейк про начебто підпал українськими військовими Всіхсвятського скиту Святогірської лаври тощо.

Джерело матеріала
loader
loader